Prednosti in kakovost

Zelena gradnja je vaš najboljši partner pri gradnji pasivne ali skoraj nič-energijske zidane hiše. Nudimo vam tehnološko razvit in trajnostno zasnovan koncept gradnje z najkakovostnejšim materiali.

INDIVIDUALNOST

Prek osebnega načrtovanja ponujamo rešitve na ključ, prilagojene vašim željam in potrebam. S strokovnim znanjem udejanimo še tako edinstvene zasnove najvišjih estetskih standardov in zahtev. Uspešno smo zaključili projekte nekaterih najvidnejših imeni v slovenski arhitekturi.

POŠTENOST

Komuniciramo odkrito in pošteno. Vsaka ponudba vsebuje točno opredeljene storitve za fiksno ceno in določenim rokom izvedbe.

Zaveza biti najboljši, učljiv in inovativen je naše vodilo

Zavezali smo se, da vam ponudimo najvišjo kakovost gradnje, zato ničesar ne prepuščamo naključju. Naš pristop zagotavlja varnost pred nastajanjem skritih napak, katerih odprava je pogosto boleča in draga.

Sledenje novostim v tehniki in trendih sodobne gradnje postavljamo na prvo mesto. Naš izdelek je zato vedno tehnološko sodoben in v koraku s časom.

IZKUŠNJE

V Sloveniji je bilo v 10 letih pod vodstvom naših strokovnjakov zgrajenih ali prenovljenih že več kot 100 zidanih hiš v pasivnem ali skoraj nič-energijskem standardu.

Kakovost gradnje

Naše hiše so grajene po najvišjih standardih z vgrajenimi materiali in opremo, ki omogočajo visoko energetsko učinkovitost in dolgo življenjsko dobo. Vsaka hiša izpolnjuje vse pogoje za pridobitev nepovratnih sredstev Ekosklada j.s.

KAKOVOST BIVANJA

Naša naloga je zagotoviti najvišjo kakovost bivanja za vas, zato smo v celotnem poteku gradnje osredotočeni na podrobnosti, ki ustvarjajo najboljše bivalne pogoje

GARANCIJA

Naši objekti imajo 10 letno garancijo za konstrukcijo, streho in fasado ter splošno garancijo 3 leta. Vsa vgrejena oprema ima garancijo s strani proizvajalcev.

Certifikati

CERTIFIKATI
Vgrajujemo le certificirane materiale, kar je dokaz, da smo odgovorni in resen poslovni partner, ki spoštuje vse standarde in predpise.

ZRAKOTESNOST
Z uporabo sodobnih tesnilnih materialov in kvalitetno kontrolo po posameznih fazah del dosežemo, da je vsaka naša hiša ustrezno zrakotesna, kot predpisujejo standardi za pasivno gradnjo.

Finančna varnost

10 let uspešnega delovanja in rasti našega podjetja je dokaz, da smo zaupanja vredni poslovni partner brez finančnega tveganja za investitorja. To dokazuje tudi prejet certifikat bonitete odličnosti poslovanja podjetja Zelena gradnja.

Zelena gradnja, 2023 © Pravice pridržane. Oblikovanje: rajkom.si