Hiše na ključ

Gradnja hiše na ključ je dobra izbira za investitorja, saj celoten potek gradnje zaupa enemu podjetju za fiksno ceno. Le tako je zagotovljena visoka kvaliteta gradnje, na drugi strani pa se izognete neljubim dodatnim stroškom, ki so lahko posledica pomankljivih PZI projektov, popisov del ali neustrezne izvedbe posameznih mojstrov. V našem podjetju vam hišo zgradimo hitro in ugodno, od temelja do vselitve.

Spremljajte nas tudi na

Fiksna cena

Pri izbira gradnje po sistemu na ključ, vam garantiramo končno ceno hiše do dogovorjene faze. Kljub temu pa imate še vedno proste roke pri izbiri določene opreme (talne in stenske obloge, kopalniška oprema,…), saj je ta v ponudbi definirana z nabavno vrednostjo materiala.

Želite aktualne novice s področja gradnje?

Trajnostna gradnja in energetska učinkovitost

Z uporabo in vgradnjo sodobnih materialov in opreme vam zagotavljamo, da bo vaša hiša zgrajena trajnostno in energetsko učinkovito. Vsaka naša hiša se uvršča v A enrgijski razred, je ustrezno zrakotesna in izpolnjuje pogoje za pridobitev nepovratnih sredstev Ekosklada j.s.

Spremljajte nas tudi na

Postopek gradnje zidane hiše na ključ

Pogoj za pričetek gradnje je pravnomočno gradbeno dovoljenje, podpisana pogodba z izvajalcem in prijava gradbišča na upravno enoto. Ob prijavi se sočasno odda ustrezna PZI dokumentacija, zapisnik o zakoličbi objekta pooblaščenega geodeta, izpolnjena vloga s podatki o izvajalcu, nadzorniku gradnje in ostalih udeležencih na projektu. Potrebno je tudi oddati vlogo za pridobitev nepovratnih sredstev na Ekoskladu j.s.. V osmih dneh po oddaji prijave del se lahko začne s pripravo terena in same gradnje hiše.

VEČ INFORMACIJ NA POVEZAVI

Zelena gradnja, 2023 © Pravice pridržane. Oblikovanje: rajkom.si