Če si želite zgraditi hišo in nimate časa poleg svojega dela, da skrbite še za gradnjo, jo lahko izberete iz našega kataloga tipskih masivnih hiš, ki jo vam zgradimo na ključ. Vsako hišo lahko prilagodimo vašim potrebam in željam ter uredimo tudi vso potrebno dokumentacijo za pridobitev dovoljenja za gradnjo. Vaša sanjska hiša bo tako postala resničnost s pomočjo naših izkušenih mojstrov, znotraj zahtev za energijsko učinkovitost in trajnostno gradnjo.

Montažne hiše Zelene gradnje

Montažne hiše Zelene gradnje so unikatne kot ste vi, projektirane in izdelane, da poudarijo vaš stil življenja. Hiše izdelujemo po načrtih vašega ali našega arhitekta. Izpolnjevanje Vaših želja in vizij je pri nas na prvem mestu. Vaša sanjska hiša je na dosegu roke, zakaj bi bili zadovoljni s karkoli drugim?

Sistem je neverjetno hiter. Hiša je lahko končana že v 125 dneh od začetka montaže. Sama montaža hiše se izvede v nekaj dneh. Užitek jo je opazovati, kako Vaša hiša sanj čarobno raste pred Vami,

Na sliki hiša Zx102.

Spremljajte nas tudi na

Nakup tipske hiše Z500

Izdelavo in nakup projektov tipske hiše vam nudimo v sodelovanju s podjetjem Z500, katero vam dobavi vso potrebno projektno dokumentacijo in izpelje celotni postopek pridobitve gradbenega dovoljenja, mi pa vam izbrano hišo zgradimo do 4. gradbene faze ali na ključ. Za vse informacije o poteku in ceni gradnje tipske hiše  se obrnite na prodajno službo Zelene gradnje, ki vam bo pripravila konkretno ponudba za posamezno hišo. Veseli bomo vsakega vašega klica.

Na sliki pasivna hiša Z162.

Želite aktualne novice s področja gradnje?

Predstavitev Z500

Podjetje Z500 je največji ponudnik tipskih projektov družinskih hiš na Slovenskem trgu. Odlikuje jih največja ponudba kvalitetnih tipskih projektov in v svoji ponudbi imajo preko 650 projektov. Kvaliteta izdelanih projektov je v skladu z najsodobnejšimi trendi in tehnologijami. Strankam nudijo visoko kvalitetne vizualizacije ter sodobne dodatne usluge. Vse projekte lahko prilagodijo v standard sNEH ali PH.

PRI IZDELAVI PROJEKTOV JIH VODIJO NAČELA EKONOMIČNE GRADNJE, BIVANJA, ENERGETSKE VARČNOSTI, ESTETIKE IN FUNKCIONALNOSTI.

Na sliki hiša Zx51. 

POVEZAVA NA Z500.

Atrijska hiša Z254

Z254 je preprosta atrijska hiša z dvokapnico, ki je cenovno ugodna za gradnjo in vzdrževanje. Optimalna razporeditev prostorov omogoča postavitev hiše tudi na ozkem zemljišču. Na majhnem prostoru sta dve udobni spalnici z veliko kopalnico, prostornim dnevnim prostorom z ločeno kuhinjo in shrambo za živila. Pregradna stena med kuhinjo se lahko odstrani in dobimo enoten prostor, povezan z dnevnim prostorom. Iz dnevnega prostora in večje spalnice je urejen izhod na pokrito teraso. Prednost projekta je v funkcionalni razporeditvi notranjih sten, ki omogoča optimalno postavitev pohištva in opreme. Preprosta svetla fasada, obogatena z lesenimi elementi in dodatno poudarjeno območje vhoda ter omet v grafitni barvi dajejo hiši sodoben videz. Pergola na terasi in stranske letve, pokrite z vegetacijo, pa ustvarijo očarljiv ambient.

  • Uporabna površina/neto 77 m²,
  • Zazidana površina 96 m²,
  • Višina 5,9 m,
  • Naklon strehe 25°.

Hiša Z210

Z210 je prijetna in funkcionalna hiša z odlično izkoriščeno mansardo. Hiša je enostavno, vitko zasnovana, naravni les in tople barve pa ji dajejo še poseben čar. V dnevnem delu pritličja je dnevna soba z odprtim kaminom, povezana z jedilnico in kuhinjo. Iz dnevne sobe vodi izhod preko balkonskih vrat na pokrito teraso. V pritličju je predvidena dodatna soba ter WC z majhnim oknom in prostorom za prho. Še ena prednost tega projekta je lepo zasnovan visok kolenčni zid višine 120 cm, kar bo gotovo vplivalo na udobje uporabnikov hiše. Pod stopnicami je mogoče urediti dodatno majhno shrambo za shranjevanje živil. V prvem nadstropju so tri udobne sobe s skupno kopalnico. V vsaki od sob je možno umestiti omare za garderobo.

  • Uporabna površina/neto112 m²,
  • Zazidana površina 76 m²,
  • Višina 7,2 m,
  • Naklon strehe 35°.

Zelena gradnja, 2023 © Pravice pridržane. Oblikovanje: rajkom.si