Gradbeništvo in instalacije

Podjetje Zelena gradnja je specialist na področju gradnje in prenove stavb v skoraj nič-energijskem (sNEH) in pasivnem standardu (PH). Izvajamo vsa gradbena, obrtniška in instalacijska dela, ki so potrebna pri gradnji hiše. Dela izvajamo v večini z lastno operativo in delno s specializiranimi obrtniki za posamezna področja gradnje.

Spremljajte nas tudi na

Gradbena dela

Glavnina naših storitev predstavljajo gradbene dela s področja gradnje in prenove hiš v skoraj nič-energijskem standardu. Nudimo izdelavo temeljnih plošč, opornih zidov, zidanje hiš, izdelava ometov, tlakov in raznih zidarskih del potrebnih pri gradnji in rekonstrukciji. Kvaliteno opravljene naše storitve, so zagotovilo, da bo zgrajena stavba dolgo služila svojemu namenu in bo poleg tega še energetsko zelo učinkovita.


Želite aktualne informacije s področja gradnje?

Obrtniška dela

Izvajamo vsa obrtniška in zaključna dela, ki so potrebna pri gradnji ali prenovi hiše. Z lastno specializirano ekipo vam izdelamo ali prenovimo streho, izdelamo nadstrešek za avtomobile in vsa suhomontažna dela pri izdelavi sten in stropov iz gips ploč.  Nudimo tudi storitve s področja ostalih obrtniških del kot so fasaderska, slikopleskarska, keramičarska in parketarska dela.

Spremljajte nas tudi na

Montaža instalacij

Nudimo tudi montažo vseh instalacij, ki so potrene v sodobni hiši. Med ključnimi so instalacije ogrevanja, vodovoda, elektrike in prezračevanja. Novost v sNEH je centralno prezračevanje, ki je ključno za energetsko učunkovitost, udobje in kvaliteto bivanja. Prednost vseh naših mojstrov je v znaju in desetletnih izkušnjah z izvajanjem del na pasivnih stavbah, kjer so visoke zahteve po ustrezni zrakotesnosti in dobri toplotni izolaciji. Bivanje v hiši, kjer vsi sistemi delujejo usklajeno je prijetno in enostavno.

Zelena gradnja, 2023 © Pravice pridržane. Oblikovanje: rajkom.si