Wienerberger

Naš partner pri gradnji hiš je največji svetovni dobavitelj gradbenega materiala Wienerberger, ki skupaj ustvarjamo pogoje, da je lahko vsaka hiša skoraj nič energijska. Njihovi glavni produkti so opeka za zid in streho. Ponašajo se z najsodobnešo proizvodnjo in razvojem, ki nudi vrhunske izdelke kot je zidna opeka IZO PROFI, polnjena z mineralno izolacijo.

POVEZAVA

Ekosklad j.s.

Z Ekoskladom sodelujemo že celo desetletje in smo pomagali že več ko 100 našim strankam, da so pridobile nepovratna sredstva in ugodne kredite. Vsako leto je razpisanih vrsto spodbut za gradnjo ali obnovo stavb, nakup energetsko učinkovith naprav, električnih avtomobilov in še več drugih. Nudijo tudi možnost pridobiti ugoden kredit za naložbe v enrgetsko učinkovito opremo, gradnjo in obnovo obstoječih stavb.

POVEZAVA

RE/MAX Nepremičnine

Sodelujemo z največjo RE/MAX mrežo nepremičninskih posrednikov na svetu, ki skrbi za uspešno prodajo in nakup nepremični. V kolikor imate potrebo po nakupu ali prodaje svoje nepremičnine se lahko obrnete na našo prodajno službo in vam bomo uredili vse v zvezi z nakupom ali prodajo vaše nepremičnine.

POVEZAVA

Z500

Podjetje Z500 je največji ponudnik tipskih projektov družinskih hiš na slovenskem trgu. Odlikuje jih največja ponudba KVALITETNIH tipskih projektov. Kvaliteta izdelanih projektov je v skladu z najsodobnejšimi trendi in tehnologijami. STRANKAM nudijo visoko kvalitetne vizualizacije ter sodobne dodatne usluge.

POVEZAVA

Zelena gradnja, 2023 © Pravice pridržane. Oblikovanje: rajkom.si